tiistai 24. huhtikuuta 2012

4-viikkoisia riiviöitä

Pennuilla tuli jo neljäs viikko täyteen. Hurjan nopeasti on aika mennyt. Pennut ovat nyt sen ikäisiä, että kaikki halukkaat ovat tervetulleita rapsuttelemaan niitä. Elma The Supernanny-schapendoes on ollut hyvä apu pentujen sosiaalistamisessa. Elma on aivan innoissaan uusista leikkikavereista ja kärkkyykin kojo ajan pentulaatikon lähettyvillä tilaisuutta pujahtaa leikittämään vauvoja.

Jokaisella pennulla on hampaat puhjenneet. Ruokailua on alettu muuttaa asteittain lisäämällä vellin joukkoon pentunappuloita. Hyvin on ruoka maistunut jokaiselle, minkä näkee kyllä pentujen koossa. Ovat hyvin pulleita palleroja. Ruskea tyttö on joukon pienin, kun taas v-tyttö sekä valkoinen poika ovat jättiläisiä ja painavat molemmat jo yli 2 kg. Valkoisen pojan tapana on nukahtaa Lunan masun viereen nisä suussa. Poika selvästikin varmistaa, ettei kukaan muu vie parasta paikkaa.

Pennut ovat saaneet käydä tustustumassa pentukopan ulkopuoliseen elämään yksi kerrallaan ja päivittäin yritetään tarjota uusia kokemuksia. Tänään toin pentujen hirvitykseksi hiustenkuivaajan näytille. Ruskea poika oli aluksi hyvin järkyttynyt ja yritti luoda joukkohysteriaa, mutta onneksi kaikki rauhoittuivat alkujärkytyksen jälkeen. Spotty oli kiinnostunein hurisevasta härvelistä ja kävi uteliaana nuuskimassa.

Jos sääolosuhteet sallivat (mitä kyllä hieman epäilen...), olisi pentujen tarkoitus päästä tutustumaan lähiaikoina ulkoilmaan.

Pentujen painot tänään punnittuina:

Yesterday (ruskea poika) 1930 g
All You Need Is Love (ruskea tyttö) 1640 g
Lucy In The Sky (viiru tyttö) 1730 g
I Am The Walrus (valkoinen poika) 2150 g
Here Comes The Sun (spotty tyttö) 1920 g
Ob-La-Di (pikku läikkä tyttö) 1810 g
Hey Jude (musta poika) 1790 g
Lady Madonna (v-tyttö) 2130 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti