perjantai 20. huhtikuuta 2012

Päivitystä

Nyt sitte vähän enemmän päivitystä.

Hieman päälle parin viikon ikäisinä vauvat saivat ensimmäisen madotuksen. Matolääkkeestä puolet lensi turkille ja päälleni, joten ei vissiin ollut hyvän makuista.

Lasten maailmaa avartui vihdoin ja pääsivät asustamaan suurempaan laatikkoon. Lisätila laittoikin vipinää tassuihin ja leikit ovat alkaneet hurjistua päivä päivältä. Lelut saavat myös kovaa kyytiä. Luonteissa huomaa nyt jo eroa. Musta poika on joka asiassa ensimmäinen (lähti ekaksi liikkeelle, silmät aukesi ekaksi jne.) ja pomottelee muita. Mustalla pojalla on myös hampaat puhjenneet. Muilla vasta näkyy ikenissä kohoumia. Valkoinen poika on nautiskelija. Sillä on tapana maata selällään ja pitää pientä mutinaa unissaan. Tytöistä vikkain on viiru ja rauhallisin taitaa olla v-tyttö.

Pentusten painonkehitys on alkanut hidastua ( vaikka kaikki ovatkin aika pullukoita), joten aloitimme eilen vellin atamisen. Ei ollut sekään mitään siistiä touhua. Kaikki ymmärsivät kuitenkin heti alkaa syödä ja painoa olikin tullut iltapunnituksella reilusti.

Painot eilen punnittuna, punnittu uudella vaa'alla (ikää 23 vrk eli 3 viikkoa + 2 päivää)

Yesterday (ruskea poika) 1570 g
All You Need Is Love (ruskea tyttö) 1350 g
Lucy In The Sky (viiru tyttö) 1430 g
I Am The Walrus (valkoinen poika) 1740 g
Here Comes The Sun (spotty tyttö) 1580 g
Ob-La-Di (pikku läikkä tyttö) 1440 g
Hey Jude (musta poika) 1590 g
Lady Madonna (v-tyttö) 1680 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti